Košarkaši Leotara dočekuju Borac | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Košarkaši Leotara dočekuju Borac

Izvor: Radio Trebinje | Datum:18.11.2022.

Košarkaše Leotara očekuje tradicionalno neugodan protivnik i itekako težak meč.

Gostovanje ekipe banjalučkog Borca u Trebinju je uvijek izazivalo veliko interesovanje publike a tako će biti i ovog puta jer Banjalučani igraju u odličnoj formi a Leotar sve bolje. Do pobjede se može ubjeđeni su u Leotaru a da će biti teško-biće!!!

„Kao i uvek kada se igra protiv Borca nas očekuje jako teška utakmica, fizički zahtevna i sa puno trčanja. Imali smo nešto manje od dve nedelje da se pripremimo za ovaj meč i mislim da je to sasvim dovoljno da možemo da spremimo utakmicu i da iznenadimo na našem parketu jednu od najboljih ekipa u domaćem šampionatu i aba dva ligi. Naravno da možemo da im možemo da  zakomplikujemo stvari“, kaže Nemanja Milidragović.

Šef stručnog štaba Leotara Marko Ičelić istakao je da u ovom trenutku ekipa Borca sigurno je favorit, ekipa koja je najozbiljnije i najranije od svih timova, uz ekipu Budućnosti iz Bjeljine, formirala roster, krenula sa pripremama i trenutno su u dobroj takmičarskoj formi, što pokazuju i rezultati iz 4. utakmice koje su odigrali. „Odlično igraju u oba pravca, što i roster igrača koje imaju im dozvolja da igraju na taj način. Čeka nas fizički dosta zahtjevna utakmica, ako uspemo da im odgovorimo u igri jedan na jedan, kontrolisanjem skoka u odbrani i njihovom atletskim sposobnostima, možemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Sigurno da želja i borbenost neće nedostajati, a da bi pobjedili njihov kvalitet moramo odigrati iznad naših mogućnosti u ovom trenutku. Nadam se da ćemo imati podršku navijača kao i do sada i pozivam ih da nas podrže“, kaže Ičelić.

Utakmica počinje u 19 časova


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: