Velika pobjeda Leotara pred zimsku pauzu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Velika pobjeda Leotara pred zimsku pauzu

Izvor: Radio Trebinje | Datum:20.11.2022.

U okviru 19. kola Premijer lige BiH, fudbaleri Leotara danas su u Policama pobijedili ekipu Sarajeva, rezultatom 2:0.

Oba gola za domaću ekipu postigao je Pervan u 48. i 60. minutu.

 

Nakon utakmice, održana je konferencija za novinare na kojoj su govorili pomoćni treneri „Leotara“ i „Sarajeva“.

unnamed.jpg (1.96 MB)

 

„Podijelio bih utakmicu na dva potpuno različita poluvremena. Prvo je moglo donijeti prednost i jednoj i drugoj strani, par šansi su imali i naši igrači i gosti. Odmah na početku drugog poluvremena okrenuli smo utakmicu u našu korist i mislim da se tu moglo vidjeti sve što smo radili što se tiče borbenosti, želje i volje za pobjedom i bodovima. Uspjeli smo da osvojimo danas tri boda i moram podsjetiti da smo za ovih devet kola osvojili 14 bodova što je veliki napredak. Pred nama je tek sada posao, da se na ovoj pauzi što bolje pripremimo i uđemo spremni u nastavak sezone“, kazao je Oleg Ćurić, pomoćni trener „Leotara“.

 

„Prije svega, čestitao bih Leotaru na zasluženoj pobjedi. Njihovi momci su 90 minuta izgarali na terenu i to im se vratilo pobjedom. Prvo poluvrijeme nije izgledalo loše za našu ekipu, ali odmah na početku drugog poluvremena naši igrači prave bespotreban prekršaj i ukazivali smo im na to da je Leotar jedna od možda najopasnijih ekipa što se tiče samih prekida i tu su nas ugrozili. Kako je utakmica odmicala, mi smo im olakšavali da igraju smirenije i opuštenije, nismo bili opasni, agresivni prema naprijed. Na kraju smo imali neke šanse, ali nismo uspjeli postići gol. U narednom periodu ćemo morati poraditi na nekim nedostacima, jer je očigledno da pojedini igrači nisu ispunili očekivanja, ne sumnjam da su dali sve od sebe i trudili se ali u ovom trenutku mislim da statistika pokazuje da nije to to“, rekao je pomoćni trener FK „Sarajeva“ Vučina Šćepanović.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: