Odbojkaši i odbojkašice Gacka proteklog vikenda upisali pobjede | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Odbojkaši i odbojkašice Gacka proteklog vikenda upisali pobjede

Izvor: gacko-rs.info | Foto: gacko-rs.info | Datum:28.11.2016.

U okviru VI kola Premijer lige BiH, muška odbojkaška ekipa „Gacko“ je protekli vikend bila domaćin ekipi „Domaljevac“iz Domaljevca. Ekipa Gacka je slavila rezultatom 3:0, po setovima 25:18, 25:11 i 25:20.

preuzmi

Naredno, VII kolo, MOK „Gacko“ u srijedu, 30. novembra gostuje kod ekipe Kaknja.

Naši odbojkaši će u okviru VIII  kola biti domaćini ekipi „Bosna“ iz Sarajeva. Utakmica će se igrati u  subotu, 03. decembra sa početkom u 18.00 časova.

Kada je u pitanju ženska odbojka, ŽOK „Gacko“ je u Tuzli, u utakmici VI kola Premijer lige BiH, bio uspješniji od „Slobode“ iz Tuzle. Odbojkašice Gacka su pobijedile domaćine rezultatom 1:3, po setovima 21:25, 26:28, 25:17, 14:25.

U VII kolu ekipa Gacka će u srijedu 30. novembra  biti domaćin ekipi „BL Volej“ iz Banja Luke. Utakmica počinje u 18:30.

Sledeće, VIII kolo igraju u Gradačcu, gdje će snage odmjeriti sa ekipom „Kula“ Gradačac. Utakmica će se igrati u subotu, 03. decembra.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: