Mladost – velika šansa za Ljubinjce | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Mladost – velika šansa za Ljubinjce

Izvor: Radio Trebinje | Datum:06.12.2022.

Odbojkaši Ljubinje Bankoma sutra uveče, u 19 časova, na svom terenu dočekuju Mladost iz Brčkog i pobjeda u tom među Ljubinjcima bi bila vrlo velika garancija da će očuvati status premijerligaša Bosne i Hercegovine.

-Dobro bi nam došla tri boda, a ni sa dva ne bismo bili nezadovoljni – rekao nam je trener Ljubinjaca Miladin Rudan, dodajući da je ipak nezahvalno prognozirati ishod tog susreta, iako je njegova ekipa u prvom kolu ovogodišnjeg prvenstva u Brčkom savladala Mladost sa prilično ubjeljivih 3:1.

Što se nas tiče, dodao je Rudan, igraćemo u najjačem sastavu, nadam se pred punom dvoranom „Jovo Đurić“, a potrudićemo se da do tih dragocjenih bodova dođemo.

Ljubinje Bankom je sada na sedmom mjestu Premijer lige BiH sa 10 bodova, dok je Mladost na osmom – sa osam bodova. Iza njih su još samo Modriča Novoprom sa sedam i Ilidža sa jednim bodom.

Do kraja prvenstva ima još dosta da se igra, ali bodovi u sutrašnjem meču Ljubinjce bi ipak poprilično udaljili od opasne zone i rizika ispadanja iz ove lige.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: