Plivački klub "Leotar" potpisao ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji u Beogradu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Plivački klub "Leotar" potpisao ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji u Beogradu

Izvor: Plivački klub Leotar/Herceg TV | Foto: Plivački klub Leotar | Datum:29.11.2016.

U Beogradu je 26.11.2016. godine potpisan ugovor o poslovno - tehničkoj saradnji između Plivačkog kluba "Leotar" i Visoke sportske i zdravstvene škole strukovnih studija iz Beograda, ugovor koji će biti prva stepenica i svim ostalim sportskim kolektivima povodom školovanja trenera.

Poslovno tehnička saradnja podrazumijeva dolazak eminentnih profesora u Trebinje, na čelu sa profesorom Brankom Boškovićem, da sportskim kolektivima kroz dva dana seminara prezentuje smjernice za buduće sportske trenere.

Nakon održanog seminara na osnovu analize Visoka sportsko zdravstvena škola strukovnih studija razmotriće mogućnost otvaranja jednog odjeljenja u Trebinju.

Ovim ugovorom je definisano upoznavanje studenata škole sa praktičnim programom, osposobljavanje studenata škole za analizu i planiranje programa namjenjenih radu sa djecom i odraslima, razvijanje sposobnosti kod studenata da razumiju zakonitosti na kojima se temelji trening, priprema i vođenje, te osposobljavanje studenata da primjene stečena znanja i da se kroz praksu i dalje obrazovanje sistemski i kontinuirano usavršavaju kao pedagog, trener, savjetnik i mentor djeci i odraslima kao i upoznavanje studenata sa praktičnim značenjem pedagoške prakse.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: