Rukometaši Leotara dočekuju Slogu iz Doboja | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Rukometaši Leotara dočekuju Slogu iz Doboja

Izvor: Radio Trebinje | Datum:10.12.2022.

Rukometaši “Leotara” večeras u sportskoj dvorani “Miloš Mrdić” igraju derbi utakmicu 14. kola BH Telekom Premijer lige, protiv ekipe “Sloge” iz Doboja.

 

“Očekuje nas zahtjevna i teška utakmica. Pobjeda bi nam donijela najbolji rezultat u istoriji kluba – drugo mjesto na tabeli na kraju jesenjeg dijela prvenstva, a ujedno bi ostali neporaženi na domaćem terenu, što je veliki uspjeh kad znamo ko nam je sve dolazio u goste”, kaže Darko Tavrić, trener “Leotara”.

 

Iz uprave kluba ističu da im je i ovog puta podrška navijača neophodna i da je, u znak zahvalnosti za podršku tokom čitave sezone, ulaz za večerašnju utakmicu besplatan.

 

“Očekujemo vas na tribinama, da osvojimo važne bodove u trci za titulu, kao i da naša dvorana ostane neosvojiva ‘tvrđava’ u jesenjem dijelu sezone”, poručuju iz uprave “Leotara”.

 

Ni večeras neće izostati vrijedne nagrade za navijače, u poluvremenu utakmice. Nagrade su: poklon vaučer od 100 KM u DM-u, 2x5 litara vina Vinarije “Sekulović” i večera za dvoje u restoranu “Ognjište”.

 

Utakmica počinje u 19 časova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: