Najava: Svesrpski kup 2022 | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Najava: Svesrpski kup 2022

Izvor: Herceg RTV | Datum:20.12.2022.

Pripala nam je čast da na kraju najuspiješnije polusezone, u istoriji kluba organizujemo ovako veliki i značajan turnir. Riječ je o Svesrpskom 2022 kupu za muškarce i žene. U organizaciji Rukometnog saveza Republike Srpske.

Ovaj turnir održava se 6. put, a u svojim dosadašnjim izdanjima šampionska ekipa je bila Rukometni klub Vojvodina iz Novog Sada.
Nastupiće po dvije najuspješnije ekipe iz Republike Srpske i Srbije.

Srbiju će predstavljati Rukometni klub Vojvodina iz Novog Sada kao aktuelni šampion države i Rukometni klub Metaloplastika iz Šabca kao aktuelni osvajač kupa Srbije. Republiku Srpsku predstavljaće Rukometni klub Borac i Rukometni klub Leotar.
Sama organizacija veoma je značajna za poboljšanje odnosa između Rukometnog saveza Republike Srpske i Rukometnog saveza Srbije.
Sigurno je da nas očekuje dva dana vrhunskog rukometa i izvanrednih utakmica zbog toga pozvali bi sve navijače i ljubitelje dobrog rukometa da nas posjete 24-25. decembra u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić"
O satnici održavanja utakmica kao i svečanog otvaranja turnira ćemo u narednim danima.. PRATITE NAS!

Sve detalje o Svesrpskom 2022 kupu možete pogledati na linku 

link najave


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: