Gačanke ubjedljivo protiv ekipe iz Gradačca | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Gačanke ubjedljivo protiv ekipe iz Gradačca

Izvor: gacko-rs.info | Foto: gacko-rs.info | Datum:05.12.2016.

Derbi Osmog kola Premijer lige BiH za žene između ekipe „Kula“ Gradačac i ŽOK „Gacko“, proteklog vikenda nije donio očekivana uzbuđenja. Gošće iz Gacka su apsolutno dominirale i pobijedile u Gradačcu rezultatom 0:3 (14:25, 14:25, 20:25).

odbojkasice-u-gorazdu-580x333

Da će Gačanke odnijeti cijeli plijen vidjelo se već na otvaranju utakmice kada su na servis Katarine Popović povele 19:10, što je bilo dovoljno za mirnu završnicu u prvom setu. I u nastavku su gošće bile bolje, a Kula nikako nije našla protivmjeru za tim Saše Slijepčevića.

Tek malo uzbuđenje vidjelo se u trećem setu kada u ekipi Gacka dolazi do opuštanja, nakon vođstva kod rezultata 13:5. Domaće odbojkašice su uspjele uvezati nekoliko uspješnih akcija i stigle na tri poena razlike, 16:19. Ipak, gošće su povratkom Marije Jeglučić u igru, utakmicu mirno privele kraju, zasluženo slaveći pobjedu.

Nakon ove pobjede, ŽOK Gacko zauzima treće mjesto na tabeli sa 19 bodova. Sledeće, Deveto kolo, naše odbojkašice na domaćem terenu igraju protiv ekipe iz Modriče.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: