Ekipa ŽRK Leotar ugostila RK Izviđač, najmlađi sastav odigrao prvu utakmicu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Ekipa ŽRK Leotar ugostila RK Izviđač, najmlađi sastav odigrao prvu utakmicu

Izvor: ŽRK Leotar | Datum:28.01.2023.

Danas je u SD Mioš Mrdić u Trebinju ŽRK Leotar ugostio ekipu RK Izviđač iz Ljubuškog. Odigrano je 8. Kolo Lige mladih i to u tri kategorije. U kategoriji mlađih kadetkinja U- 14 utakmica je završena rezultatom 15:15(9:8). Leove djevojke bile su bolja ekipa tokom cijelog susreta ali su dvije ishitrene i pogrešne odluke mladog neiskusnog sudijskog para odlučile konačan ishod utakmice. Tako su ekipe podijelile bodove i nakon prvog dijela takmičenja nalaze se na diobi prvog mjesta.

U kategoriji djevojčica U-12 Leotar je bio uvjerljivo bolji i pobijedio je rezultatom 22 : 15. Na kraju programa po dogovoru klubova odigrana je revijalna utakmica između najmlađih članica kluba. Utakmica je završena neriješeno 5:5. Kuriozitet je da su djevojčice rođene 2012/2013. godine danas odigrale svoju prvu utakmicu.


Za Leotar su nastupile: Špec K, Spaić I, Kojović K, Vukoje N, Kojović S, Musić J, Račić M, Brkan P, Spaić M kapiten, Ilić A, Grubačić A, Bujaković M, Bujaković I, Mišović D, Zubac M, Rogan A,Treneri: Vuletić B, Komnenović Z.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: