U redovima Leotara pritajeni optimizam: Možemo bar do boda u Posušju | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

U redovima Leotara pritajeni optimizam: Možemo bar do boda u Posušju

Izvor: Herceg RTV | Datum:25.02.2023.

Iako će na proljećnoj premijeri biti oslabljeni neigranjem čak pet fudbalera u redovima Leotara nadaju se da se mogu vratiti neporaženi iz Posušja, gdje u nedjelju od 13 časova sa istoimenom ekipom igraju susret 20. kola Premijer lige BiH.

Šef stručnog štaba kluba sa “Polica” Marko Maksimović ne može da računa na Andreja Đurića, Đoku Milovića i Božu Prusinu, koji odrađuju crvene kartone, kao ni na povrijeđene Amara Đuderiju i Luku Kneževića, ali ipak vjeruje da njegova ekipa može bar do boda u Posušju.

- Đuderija će biti još neko vrijeme van stroja zbog problema sa koljenom, dok je za Kneževića sezona završena. Sigurno da je jako teško nadoknaditi nedostatak pet fudbalera, ali šta je, tu je. Vjerujem da imamo adekvatne alternative i da se njihov izostanak neće baš toliko osjetiti. Ova utakmica, kao i svaka druga do kraja prvenstva za nas je praktično kvalifikaciona, tako da poraz, osvojeni bod ili pobjeda ništa ne rješava - naglasio je Maksimović.

I pored svih problema vjeruje da njegova ekipa može ostati neporažena u Posušju.

- Obavili smo dobre pripreme i vjerujem da ćemo to pokazati već od prvog proljećnog kola. Sigurno da nas na stadionu “Mokri Dolac” ne očekuje nimalo lak posao, ali sam optimista i vjerujem da se na “Police” možemo vratiti uzdignuta čela, odnosno bar sa bodom - dodao je Maksimović.

U odsustvu Đurića i Milovića na ovoj utakmici kapiten će biti Miloš Aćimović.

- Naš primarni cilj u nastavku prvenstva je opstanak, a ovo je samo prva u nizu utakmica ka zacrtanom. Imamo dosta igrača koji mogu da zamijene one koji neće biti u stroju i siguran sam da ćemo dati sve od sebe da ostanemo neporaženi - rekao je Aćimović.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: