8.Kolo Lige mladih: ZRK Leotar protiv ZRK Grude | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

8.Kolo Lige mladih: ZRK Leotar protiv ZRK Grude

Datum:25.02.2023.

U zaostalom 8. Kolu Lige mladih RS HB ŽRK Leotar je dočekao ekipu HŽRK Grude iz Gruda , jedinu ekipu od koje su pretrpile poraz u prvom dijelu prvenstva. 

Izvanrednim zalaganjem i požrtvovanom igrom u odbrani u punoj mjeri su se revanširali i danas odličnim hošćama. Od samog starta imale su blagu prednost od jednog do dva gola. U 12 minutu rezultat je glasio 9:4 za Leotar i na trenutak se činilo da će se pobjednik vidjeti nakon prvog poluvremena. Ipak odlične grudanke uspjele su da se sa tri vezana gola vrate u igru te je poluvrijeme glasilo 10:8 za Leotar. Cijeli tok drugog poluvremena protekao je u igri gol za gol tako da je u 37 minuti semafor pokazivao 17:17. I jada se činilo da će biti dramatično do samog kraja Leova mladost na krilima vjerne publike pistiže tri brza pogodka i utakmicu završava sa naizgled sigurnih 20:17. 

Za Leotar su nastupile: Kojović K 8 odabrana , Šupljeglav M, Grubačić A, Ilić A 3, Bujaković I, Ambulija L, Bujaković M, Musić J 2, Račić M 5, Kojović S 4, Vukoje N 4, Spaič I, Brkan P 2, Špec K 2 odbrane, Spaić M kap., Trener Komnenović Z

U drugoj utakmici u kategoriji U -12 gostujuća ekipa je na sličan način u izjednačenoj igri tokom cijelog susreta uspijela da na samom kraju ostvari pobjedu od 2 gola razlike 13:15.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: