RK Leotar: ODLIČAN VIKEND ZA NAŠE OMLADINSKE SELEKCIJE | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

RK Leotar: ODLIČAN VIKEND ZA NAŠE OMLADINSKE SELEKCIJE

Datum:11.03.2023.

ODLIČAN VIKEND ZA NAŠE OMLADINSKE SELEKCIJE

Mini rukometaši su učestvovali na jakom turniru "Skauti i prijatelji 2023" u Ljubuškom i ostvarili odlične rezultate. Četa Slavena Misite je lepršavom igrom pobrala simpatije svih prisutnih u dvorani i u Trebinje se vraćaju sa osvojenim drugim i trećim mjestom. Dječaci 2012. godište su osvojili drugo mjesto porazom u velikom finalu od domaćina 12:9, a dječaci 2013. godište su osvojili treće mjesto pobjedom nad Gospićem 11:10 u meču za treće mjesto. Naš Luka Lečić je proglašen za najboljeg golmana turnira u kategoriji 2012. godište.

Naši mlađi kadeti su bili domaćini ekipi Stoca u utakmici Lige mladih Herceg Bosne. Mnogo bolja igra naših momaka i pobjeda rezultatom 17:11.

Kadeti su gostovali vršnjacima iz Škole rukometa Zrinjski Mostar i odigrali dvije utakmice Lige mladih Herceg Bosne. U prvoj utakmici smo odigrali odlično i ostvarili pobjedu rezultatom 15:11, dok smo u drugoj poraženi 15:9.

Odlični rezultati naše djece su plod velikog rada svih članova kluba i jasno je da ovo nije došlo preko noći. Nastavljamo sa jačanjem Škole rukometa, znamo da smo na pravom putu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: