Leotar porazio Mladost u Mrkonjić Gradu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Leotar porazio Mladost u Mrkonjić Gradu

Izvor: radio Trebinje | Datum:20.03.2023.

Košarkaši Leotara došli su do pobjede na gostovanju u Mrkonjić Gradu kod ekipe Mladosti. Tim Marka Ičelića nakon produžetka savladao je Mrkonjićane rezultatom 81:76. Prva dionica protekla je u ispitivanju snaga, nakon deset minuta igre bilo je 19:15 za domaćina. drugi period pripada gostima koji na odmor odlaze vodstvom 35:26.

U nastavku igre Mladost smanjuje vođstvo Leotara, nakon trećeg perioda zaostajali su tri poena, 52:55 bilo je za goste. U četvrtom periodu domaćin je izborio produžetak, bilo je 69:69 nakon regularnog dijela igre. U dodatnih pet minuta igre više koncetracije imali su Trebinjci i zasluženo su došli do pobjede.

Četiri igrača bila su dvocifrena kod Leotara: Anđušić 19, Košanin 15, Albijanić 12 i Ninković 10 poena. Kod Mladosti Stanojević 18, Mulaomerović 12 poena uz 10 skokova, Novković 12 poena i Abram 10 poena.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: