ŽRK Leotar protiv Mladosti iz Rogatice | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

ŽRK Leotar protiv Mladosti iz Rogatice

Datum:26.03.2023.

Danas je ŽRK LEOTAR nastavio sa nizom dobrih partija. Ovoga puta na teškom gostovanju kod Mladosti iz Rogatice

Obzirom na veoma zgusnut raspored odigravanja utakmica na dva fronta iz današnjeg poraza u Rogatici izašli smo zadovoljni pruženom igrom i onim što je naša ekipa prikazala na terenu. Objektivna Rogatička publika to je i potvrdila nagradivši nas aplauzom na kraju susreta. Uz malo sportske sreće mogli smo da ukradeno bod domaćinu jer se utakmica rezultatski lomila sve do zadnjih pet minuta kada su dvije ishitrene Saudijske odluke odvele Mladost u sigurnu luku. Kraj utakmice sa rezultatom 30:24 za domaćina nije prava slika onog što se dešavalona terenu. Mladi neiskusni studijski par iz Sarajeva nije nam dozvolio da napravimo potpuni preokret. Ipak završili smo sa osmjehom na licu jer smo bili svjesni da bi to u ovom trenutku bilo više od iznenađenja. 

U redovima Leotara danas se posebno istakla Nevena Vukoje sa 7 postignutih golova a zapaženu ulogu odigrala je i Adrijana Ilić sa par egzibicionih poteza burno pozdravljeni od publike. 

Nastupile su

Sofija i Ksenija Kojović, Mia i Ivana Spaić, Jana Musić, Maja Šišić, Adrijana Ilić, Ivana Bujaković, Matea Račić i Nevena Vukoje,

Trener, Zdravko Komnenović


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: