`Leotar` dočekuje `Željezničar` – Neće nam faliti energije i borbenosti | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

`Leotar` dočekuje `Željezničar` – Neće nam faliti energije i borbenosti

Izvor: Radio Trebinje | Datum:31.03.2023.

Povodom utakmice 24. kola M:tel Premijer lige između FK "Leotar" i FK "Željezničar", koja je na programu u subotu, u 15:00 časova na stadionu "Police", danas je održana konferencija za novinare.

Marko Maksimović, trener Leotara kaže da je iza njih vrijedno treniranje i da je ekipa spremna za utakmicu uprkos tome što će ovaj klub igrati utakmicu bez  izuzetno dobrih igrača, koji su nažalost povrijeđeni.

„Dejan Uzelac neće igrati zbog problema s leđima, Andrej Đurić koji duži vremenski period ne trenira, Čubrilo nije igrao ni sa Borcem zbog povrede i došao je sa oporavka iz Sarajeva pa ćemo vidjeti danas na treningu situaciju. U  ponedjeljak je Šipovac povrijedio skočni zglob na treningu. Ali svi drugi igrači su tu i dali smo sve od sebe na treningu i nadam se da će tako biti na utakmici. Da neće faliti energije i borbenosti“, kaže Maksimović i dodaje da je ova utakmica itekako zahtjevna ali i svaka naredna u ovoj ligi.

Ono što se od fudbalera Leotara očekuje je da se bore za rezultat i da daju svoj maksimum.

„Mi smo u borbi za opstanak a Željezničar je u borbi za Evropu. Računica je jasna za sve, moraju se skupljati bodovi a utakmica sa Željezničarom je pravi momenat za to. Moje upute su da vrate više energije koju su imali prije posljednje dvije utakmice i na tome smo radili na treninzima. Očekujem da budu sutra agresivni i borbeni bez obzira što smo sutra bez jakih igrača. Ali bolje zdrav igrač nego bilo koji povrijeđen“, zaključio je Maksimović.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: