Nova pobjeda odbojkašica Leotara | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nova pobjeda odbojkašica Leotara

Izvor: trebinje live | Datum:03.04.2023.

U 20. kolu Prve lige Republike Srpske u Zvorniku je OK "Drina" poražen od ŽOK "Leotar" rezultatom 2:3 (25:15, 20:25, 25:20, 19:25, 11:15). Ovo je šesta pobjeda u posljednjih sedam utakmica i ovom pobjedom Trebinjke su na tabeli prestigle ekipu Drine. Sada je Leotar na četvrtom mjestu sa 29 bodova.

 

 

Prvi set dobila je domaća ekipa za 19. minuta sa rezultatom 25:15. Gošće su uzvratile u drugom setu koji su dobile sa 20:25 za 24. minuta. U trećem setu su domaće igračice uzvratile Trebinjkama sa istim rezultatom za 23. minuta igre.

Ekipa Miša Pešića četvrti set je dobila za 24. minuta igre sa rezultatom 19:25. Odlučujući peti set daleko bolje i koncentrisanije odigrala je ekipa Leotara i za 16. minuta slavila sa 11:15.

U narednom kolu u Trebinje dolazi ekipa ŽOK "Glasinac" iz Sokoca.

Sudije: Srđan Furtula i Snježana Višnjić. Delegat: Veselin Drobnjak.

ŽOK "Drina": Anica Tomić, Milutinović, Stanković, Mijatović, Lojpur, Anja Tomić, Perišić, Jelena Stojanović, Rosić, Anja Stojanović, Ilić, Jevtić. Trener: Mladen Subotić.

ŽOK "Leotar": M. Radović, J. Turanjanin, Divljan, Milović, Vukoje, Mijanović, M. Turanjanin, Vulić, Medan, Pejanović, A. Radović, Đajić. Trener: Mišo Pešić.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: