Nova pobjeda rukometašica Leotara u Ligi mladih RSHB | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nova pobjeda rukometašica Leotara u Ligi mladih RSHB

Izvor: Herceg TV | Datum:06.04.2023.

U 16 kolu Lige mladih RS HB ŽRK Leotar je ugostio ekipu HRK Čapljina iz istoimenog grada.
Osim samog početka utakmice kada je Leotar poveo sa 3:1 tokom cijelog trajanja prvog poluvremena trajala je i rezultatska klackalica u kojoj su se ekipe smjenjivale u vodstvu da bi u samoj završnici zahvaljujući prije svega raspoloženoj Galićki Čapljina otišla na odmor sa tri gola prednisti 9:12 i sa njenih postignutih 5 golova.


Međutim u prvih sedam minuta nastavka Leotar je stigao do izjednačenja 14:14 a u 32 minuti pod dirigentskom palicom standardno dobre Jane Musić uspio je da stekne vođstvo od 3 gola 17:14. I kada je izgledalo da će se utakmica mirno privesti kraju u korist domaćih Čapljina je preko raspoložene i razigrane Izabele Šutalo režirala dramatičnu završnicu iz koje je Leotar izašao kao pobjednik tijesnim rezultatom 21:20. Ovom pobjedom Trebinjske rukometašice su se primakle na korak od prvog mjesta za koje će između njih i Gruda odlučiti rezultati u posljednja 3 kola u kojima Leotar ima jednu utakmicu kod kuće i dvije u gostima.


Zanimljivo je istaći da su obje ekipe kao i prisutna publika pozdravile odlično dijeljenje pravde od strane mladog sudijskog para Ivane Kisin i Radovana Turnića koji su svojim angažmanom doprinijeli da se utakmica odigra na zadovoljstvo svih aktera bez obzira na konačni ishod,
Za Leotar su nastupile:


Kojović Ksenija, Kojivić Sofija 3, Vukoje Nevena 3, Musić Jana 7, Račić Matea 1, Šišić Maja 1, Spaić Mia 4, Špec Katarina, Bujaković Ivana, Bujaković Marija, Ambulija Lana, Šupljeglav Milana, Zubac Milica, Brkan Petra 3, Ilić Adrijana, Grubačić Ana, Spaić Ivana,
Treneri: Vuletić Boris i Komnenović Zdravko


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: