Gačanke savladale Bimal Jedinstvo i stigle na korak od titule | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Gačanke savladale Bimal Jedinstvo i stigle na korak od titule

Izvor: Radio Gacko | Datum:15.04.2023.

 Odbojkašice Gacka savladale su Bimal Jedinstvo 3:0 sinoć u prvom meču finalne serije Premijer lige BiH.

Po setovima, bilo je (25:11,25:21, 25:18) čime su još jednom odbojkašice iz Hercegovine potvrdile da nisu slučajno lideri nakon regularnog dijela šampionata.

Od samog početka meča vidjelo se da su motivisanije ušle u ovaj susret, te da uz iskustvo koje posjeduju, žele doći do prve istorijske titule.

Trener domaće ekipe Saša Slijepčević rekao je da su njegove izabranice odigrale odličan meč i ubjedljivo trijumfovale.
– Ispoštavali smo dogovor iz svlačionice. Večeras smo pokazali da zaslužujemo titulu ali ovo je tek prva stepenica. Mi titulu sanjamo 12 godina, na dobrom smo putu, a već prva prilika je revanš u Brčkom – rekao je Slijepčević.
Trener gošći Radmila Marković nije mogla biti zadovoljna prikazanim večeras u Gacku, ipak imaće priliku, kako kaže, već u revanšu da poprave  rezultat.

– Ekipa iz Gacka je odigrala odličnu utakmicu. Moje djevojke su podlegle pritisku. Iskustvo Gačanki je presudilo. Uradićemo analizu i da probamo da odigramo puno bolje u Brčkom – kazala je Markovićeva.
Kapiten domaće ekipe Helena Popović naglasila je da su navijači bili njihov sedmi igrač, te da je ovo jedan od boljih utakmica posljednjih godina.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: