Gačanke prekinule dominaciju Bimal Jedinstva; San jedne Ivane postao java | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Gačanke prekinule dominaciju Bimal Jedinstva; San jedne Ivane postao java

Izvor: Glas Srpske | Datum:03.05.2023.

Svakoj dinastiji dođe kraj. Nakon decenije i po vladavine u ženskoj odbojci BiH Bimal Jedinstvo svrgnuto je s trona.

Ekipa Gacka uspjela je nakon majstorice, koja će se dugo prepričavati, u ovaj hercegovački grad donijeti pehar šampiona. Presudna je bila prednost domaćeg terena i velika želja Gačanki da šampionski pehar konačno donesu u sv¬je vitrine, ističe za „Glas Srpske“ jedna od junakinja tima iz Hercegovine Ivana Radović.

– Ostvarila sam san! Napravili smo istorijski uspjeh i mislim da nismo još svjesni šta smo uradili. Imali smo ogromnu podršku sa tribina i do¬šli smo do željenog cilja. Moja prva titula u Gacku, vjerujte da je poseban osjećaj – u dahu je rekla Radovićeva.

Pouzdani primač servisa Radovićeva osvojila je srca svih navijača u Gacku. Naglašava da će prvo pričati sa ljudima iz svog kluba, a onda saslušati ponude kojih, kako kaže, ima.

– Što se tiče ostanka u Gacku, vidjećemo, imam par ponuda iz inostranstva, ali ću prvo sjesti sa upra¬vom kluba i popričati, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje – zaključila je Radovićeva.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: