PLIVAČIMA PK 'LEOTAR' OSAMNAEST MEDALJA I PEHAR | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

PLIVAČIMA PK 'LEOTAR' OSAMNAEST MEDALJA I PEHAR

Izvor: HERCEG TV | Datum:07.05.2023.

U organizaciji plivačkog kluba „ Orka “ iz Mostara, 06.05.2023. godine, održalo se takmičenje pod nazivom "Treći Sveučilišni kup - Sprintko 2023". Plivači Leotara osvojili su ukupno osamnaest medalja od čega je šest zlatnih, četiri srebrne i osam bronzanih medalja.


U kategorija djevojčica 2011 godište, Marija Kurtović nagrađena je peharom za najbolju takmičarku. Zlatne medalje osvojili su:

Luka Berak u disciplini 25 metara leđno,  Marija Kurtović u disciplinama 25 metara slobodno, 25 metara prsno, 25 metara leđno i 25 metara delfin, Lena Radulović u disicplini 25 metara prsno.

Srebrne medalje osvojili su: Lena Radulović u disciplinama 25 metara slobodno i 25 metara leđno, Mila Pudar u disciplinama 25 metara slobodno i 25 metara delfin.


Bronzane medalje osvojili su : Aleksa Bogdanović u disciplini 25 metara slobodno, Andrej Kisin u disciplini 25 metara delfin, Bojana Popović u disciplini 25 metara prsno, Lena Radulović u disciplini 25 metara delfin, miješana štafeta 4 x 50 metara slobodno u sastavu: Marija Kurtović, Lena Radulović, Vito Koprivica, Luka
Berak.
Na takmičenju je učestvovalo ukupno 14 klubova iz Federacije Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Hrvatske sa ukupno 239 takmičara od čega je 148 u muškoj i 91 u ženskoj konkurenciji.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: