Sutjeska iznad svih na Tasinom memorijalu (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Sutjeska iznad svih na Tasinom memorijalu (FOTO)

Izvor: herceg sport | Datum:05.06.2023.

Mladi rukometaši Sutjeske iz Nikšića pobjednici su ovogodišnjeg 6.po redu Memorijalnog turnira Trofej Hercegovine Memorijal Milan tasovac koji je odigran u Bileći u znak sjećanja na legendarnog rukometnog trenera koji je ostavio neizbrisiv pečat u istoriji rukometa u Istočnoj Hercegovini.

Drugo mjesto osvojio je Leotar a treće bilećki Hercegovac. Četvrto mjesto pripalo je nevesinjskoj Hercegiovini dok je peti bio Velež iz Mostara.Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dušan Tasovac član leotara, najefikasniji je Matej Jelušević a najbolji golman na turniru Janko Mandić, oba članovi nikšićke Sutjeske.

U najzanimljivijem meču dana, utakmici između Sutjeske i Leotara više koncentracije imali su Nikšićani koji su slavili minimalnu pobjedu, 12:11.

Svečanom otvaranju turnira prisustvovali su članovi porodice Milana Tasovca a novo okupljanje mladih rukometaša, ove godine godište 2008. i mlađi, organizovali su nekadašnji učesniici i saigači Milana Tasovca Tase.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: