Poznato lice na Policama | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Poznato lice na Policama

Izvor: Radio Trebinje | Datum:13.06.2023.

Osvajač duple krune u Grčkom šampionatu sa ekipom AEK-a Mijat Gaćinović došao je da podrži omladince Leotara koje očekuju borbe za plasman u omladinsku Premijer ligu BiH.

Na „zelenom tepihu Polica“ gdje je i sam napravio prve korake, razgovarao je sa omladincima Leotara.

U razgovoru za Hercegsport izrazio je zadovoljstvo povodom, kako reče, odlične sezone.

„Svakako da mi je drago što smo imali jako uspješnu sezonu. Itekako sam zadovoljan prvenstveno dolaskom u Grčku a onda i svojom odlukom da dođem u AEK. Moja odluka se ispostavila kao pravi potez. Osvojili smo oba trofeja i sezona je bila jako uspješna tako je bilo i na individualnom planu, pogotovo na timskom što je najvažnije.

Trideset utakmica i devet golova, dva trofeja... Mora biti zadovoljstva?

„Jako sam zadovoljan u Atini i nadam se da ću da nastavim“.

Odmor u Trebinju. Ponovo ne možeš bez fudbala?

„Drago mi je što sam došao i do Trebinja i morao sam da pružim ovim momcima podršku jer sam čuo da su je stvarno zaslužili. Nadam se da će imati dovoljno sreće i u narednim utakmicama. Čuo sam da to momci posebno zaslužuju i želim im puno sreće.

Leotar je ispao iz Premijer lige BiH?

„Čuo sam za tu informaciju i nije zvanično tako da nije tako najjasnije šta će sve biti. Ja bih najviše volio da su na terenu izborili opstanak i da su to trebali opravdati. Leotar je po meni zaslužio da bude u Premijer ligi. Mislim da je Trebinje zaslužilo da ima poseban klub koji bi trebao da bude u vrhu Premijer lige BiH. Ipak, nadam se da će Leotar da ostane u eliti ili ako ispadne da se sledeće sezone ekspresno vrati i da postane tim koji će da se bori za Evropu. Trebinje zaslužuje premijerligaša. Nadam se da će Leotar stogodišnjicu čekati u pozitivi i u elitnom društvu“, kaže Mijat Gaćinović.

Gaćinović će imati nešto duži odmor. Iako je bio na prvobitnom spisku Dragana Stojkovića zahvaljujući sjajnim partijama u dresu atinskog AEK-a sa kojim je osvojio duplu krunu u Grčkoj. Ipak, on je zbog povrede, ovaj put je morao da preskoči povratak u reprezentaciju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: