Sunrise BetOle beach volley tour 2023 – ponovo okupljamo najbolje takmičare iz regiona | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Sunrise BetOle beach volley tour 2023 – ponovo okupljamo najbolje takmičare iz regiona

Datum:27.06.2023.

Sunrise BetOle beach volley tour 2023 – ponovo okupljamo najbolje takmičare iz regiona

„Sunrise BetOle beach volley tour 2023“ karavan ove godine stiže u četiri grada. Najpopularniji turnir u odbojci na pijesku na teritoriji Republike Srpske organizuje firma „Management Event Box“, na čelu sa direktorima turnira Bojanom Novokmetom i Dušanom Perišićem.

Poslije dvije uspješne sezone, sa velikim brojem učesnika, ljubitelji odbojke na pijesku moći će i ove godine da pokažu svoje viještine i konkurišu za rekordne nagrade. Pored većeg budžeta nagradnog fonda, ovaj put biće organizovana i dva ženska turnira, i to u Bijeljini i Gradišci.

Prvo takmičenje biće u Trebinju – 8. i 9. jula, zatim se karavan seli u Gradišku 15. i 16. jula, Bijeljinu 29. i 30. jula, dok će poslednji domaćin turnira biti Brčko – 5. i6. avgusta.

Zlatni sponzor ovogodišnjeg turnira biće kladionicaBetOle - novi lider u online betting-u, a pored zlatnog sponzora bismo ovom prilikom željeli da se zahvalimo i našim generalnim sponzorima turnira na čelu sa direktorom Elektroprivrede Lukom Petrovićem i ministrom trgovine i turizma gospodinom Denisom Šulićem, direktorom  'Autoputeva' Nedeljkom Ćorićem kao i sponzorima i prijateljima.

 


Dobar glas daleko se čuje, a zahvaljujući velikom uspjehu koji je turnir postigao prethodnih sezona, ne čudi što vlada veliko interesovanje za ovogodišnji turnir. 

Ukoliko i vi želite da prijavite svoj tim to možete učiniti na broj telefona +38765583577. 

Prijavite se i dođite da se družimo u nekom od četiripomenuta grada. Neka ovo ljeto protekne u znakunajbolje odbojke na pijesku. 

Važno je učestvovati, ali…

IGRAŠ DA DOBIJEŠ!!!


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: