Plivačima Leotara devet medalja u Banja Luci | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Plivačima Leotara devet medalja u Banja Luci

Izvor: Herceg RTV | Datum:03.07.2023.

U organizaciji Plivačkog kluba „ Borac'' 01. i 02. jula, na Gradskom Olimpijskom bazenu u Banjaluci održan je „ Borac Telegroup Grand Challenge 2023''.

Učešće je uzelo dvadeset četiri kluba iz Republike Srpske, Federacije Bosne i Hercegovine, Austrije, Kanade, Kine, Hrvatske, Egipta, Estonije, Meksika, Slovenije, Srbije i Sjedinjenih država sa 230 plivača, od čega je 151 u muškoj i 79 u ženskoj konkurenciji.

Plivači Leotara osvojili su ukupno devet medalja, od čega su tri zlatne, jedna srebrna i četiri bronzane. Zlatne medalje osvojili su : Luka Đurić u disciplinama 200 metara delfin i 200 metara mješovito i Stefan Tasovac u disciplini 100 metara delfin. Srebrnu medalju osvojio je Andrej Kisin u disicplini 200 metara delfin. Bronzane medalje osvojili su : Stefan Tasovac u disciplini 100 metara slobodno, Luka Đurić u disicplini 200 metara slobodno, Matija Ateljević u disciplini 100 metara leđno, Nikola Bubalo u disciplini 200 metara prsno, Andrej Kisin u disciplini 100 metara delfin.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: