Fondacija „Sveti Vukašin“: Pomozimo Valeriji Brnjoš da ponovo prohoda | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Fondacija „Sveti Vukašin“: Pomozimo Valeriji Brnjoš da ponovo prohoda

Izvor: Herceg RTV | Datum:06.07.2023.

U subotu, 15. jula, sa početkom u 18 časova u dvorani “Miloš Mrdić” održaće se revijalni košarkaški meč humanitarnog karaktera.

 

 

Koliko snage Humska zemlja ima pokazuju nam svakodnevno oni koji su baš na toj zemlji ponikli. Valerija Brnjoš, koja je prije 15 godina povrijeđena u saobraćajnoj nesreći, već godinama bori se da ponovo prohoda. Naspram njenog truda, rada i volje naš ulog je minimalan, ali za nju jako značajan.

„Naš brat u Hristu, član Fondacije Sveti Vukašin, košarkaš Nikola Đurasović završava svoju sportsku karijeru, a i ovoga puta pokazao je velikodušnost i ljubav za drugoga. Želja njegovog srca je da njegov oproštajni profesionalni meč ima humanitarni karakter„, rekli su iz Fondacije „Sveti Vukašin“ i pozvali sve da zajedno pomognu našoj sugrađanki da ostvari njen veliki san.

„Dokažimo i ovaj put da oni koji se bore i nadaju, njima Gospod pomaže. Budimo ljudi!“, kažu su pozivu iz pomenute fondacije.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: