PLIVAČIMA PK 'LEOTAR' DESET MEDALJA I DVA PEHARA U MOSTARU | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

PLIVAČIMA PK 'LEOTAR' DESET MEDALJA I DVA PEHARA U MOSTARU

Izvor: HERCEG TV | Datum:09.07.2023.

U organizaciji plivačkog kluba „ Orka “ iz Mostara, 08.07.2023. godine, održalo se takmičenje pod nazivom "VII Orka - Arena kup 2023".

Plivači Leotara osvojili su ukupno deset medalja od čega je sedam zlatnih, dvije srebrne i jedna bronzana medalja.


Marija Kurtović proglašena je za najbolju plivačicu u kategoriji 11 i 12 godina, nagrađena je peharom i kao najuspješniji takmičar novčanom nagradom, dok je u muškoj kategoriji 10 godina i mlađi za najboljeg plivača proglašen Aleksa
Bogdanović koji je nagrađen peharom.


Zlatne medalje osvojili su: Aleksa Bogdanović u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara prsno, Luka Berak u disciplini 50 metara leđno, Marija Kurtović u disciplinama 50 metara slobodno čelendž, 50 metara leđno i 50 metara delfin, Lena Radulović u disciplini 50 metara prsno.


Srebrne medalje osvojili su : Andrej Kisin u disciplini 50 metara delfin, Lena Radulović u disciplini 50 metara leđno.


Bronzanu medalju osvojila je Marija Kurtović u disciplini 50 metara prsno.

Na takmičenju je učestvovao ukupno 21 klub iz Federacije Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Danske sa ukupno 294 takmičara od čega je 161 u muškoj i 133 u ženskoj konkurenciji.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: