IGOR ''BRONZANI'' U MOSTARU | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

IGOR ''BRONZANI'' U MOSTARU

Datum:10.07.2023.

U subotu 08.07.2023 Klub vodenih sportova  „Leotar“  je učestvovao na MPM " Orka - Arena Cup 2023" u Mostaru. Ovo takmičenje je održano na otvorenom gradskom 50m bazenu "Mostar" u organizaciji Kluba vodenih sportova "Orka" iz Mostara. Na bazenu "Mostar" okupilo se 294 plivača iz 21. kluba sa prostora Danske i Bosne i Hercegovine.

KVS „Leotar“ na ovogodišnjem Orka-Arena Cupu predstavljali su Dunja Pješčić (2015), Dimitrije Setenčić (2014), Emilijan Grubač (2012), Veljko Šinik (2012), Filip Tasovac (2008), Igor Kundačina (2008) i Filip Piljević (2005).

Na mostarskom bazenu  plivači KVS „Leotar“ su se odlično predstavili, otplivali lične rekorde a Igor Kundačina je osvojio dvije bronzane medalje u disciplinama 50m prsno i 50m delfin.

Iz vikenda u vikend plivači našeg kluba postižu zapažene rezultate. Nakon odličnog nastupa u Mostaru u narednom periodu nas očekuju nova takmičenja. Već predstojećeg   vikenda nas očekuje takmičenje u našem gradu MPM „Srđan i Maksim“ a takođe tu je i nastavak trenažnog procesa kao i ljetnja škola plivanja. – ističe Veljko Piljević, trener u KVS „Leotar“. 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: