RK 'Leotar': Reprezentativci u svim selekcijama škole rukometa | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

RK 'Leotar': Reprezentativci u svim selekcijama škole rukometa

Izvor: HERCEG TV | Datum:30.07.2023.

Pored našeg seniorskog tima koji postiže zavidne rezultate. Posebno smo ponosni na našu školu rukometa. Koliko se ozbiljno radi u našoj školi rukometa najbolje govori podatak da u svim omladinskim selekcijama imamo reprezentativce.


U generaciji 2008/2009 pozvano je pet igrača Dušan Tasovac, David Miladinović, Damjan Čotra, Ognjen Bokun i Jovan Vučetić. Oni se nalaze danas u Nevesinju na jednodnevnom okupljanju na poziv selektora omladinske selekcije Bosne i Hercegovine Franja Borasa.


Dušan Tasovac je dobio jedno ogromno priznanje i učestvovaće na kampu u Beogradu pod nazivom "Srbija te zove" u periodu od prvog do jedanaestog avgusta. Pored Dušana na kampu "Srbija te zove" naš grad predstavljaće i perspektivna rukometašica Sofija Kojović iz ŽRK "Leotar".


U spisku kadetske selekcije Bosne i Hercegovine koji sa klupe predvodi selektor Alen Hodžić nalazi se i perspektivno desno krilo naše škole rukometa Marko Anđušić. Marko je juče bio na jednodnevnom okupljanju i testiranju u Sarajevu.
Ponosni na svoje momke i našu Sofiju. Sigurni smo da će opravdati povjerenje selektora.
Samo vrijedno, radno i posvećeno!


Ovo je tek početak! 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: