RK 'Leotar': Igor Mrvaljević novi igrač kluba | Херцег Телевизија Требиње

Спорт - Херцеговина

RK 'Leotar': Igor Mrvaljević novi igrač kluba

Извор: Herceg TV | Датум:31.07.2023.

Igor Mrvaljević novi je igrač našeg Kluba. Momak koji je rođen u Cetinju. Svoje prve rukometne korake napravio je u legendarnoj Školi rukometa "Perper" i jedno vrijeme nastupao u Rukometnom klubu "Lovćen", kao i za Rukometni klub "Rudar" iz Pljevlja odakle odlazi u Mađarsku. U naš Klub dolazi iz Mađarske lige i potpisao je višegodišnji ugovor.


Član je selekcije Crne Gore do 19. godina koju sa klupe predvodi nekad legendarni lijevi bek Draško Mrvaljević. Radi se o izuzetno prespektivnom beku u svojoj generaciji koji će sigurni smo opravdati povjerenje. Igor će sa reprezentacijom Crne Gore nastupati na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj koje počinje 02.08. 2023. godine. Crna gora se nalazi u grupi F gdje će igrati protiv: Norveške Makedonije i Gruzije.


Prvu godinu ugovora će biti na pozajmnici u Rukometnom klubu "Višegrad" koji imaju ambicije plasmana u BH Telecom Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Posle potpisa ugovora Igor je izjavi: 


"Radujem se novim izazovima i klubu gdje ću imati priliku za dokazivanjem i priliku da dodatno napredujem u svojoj rukometnoj karijeri. Hvala Rukometnom klubu "Leotar" na ukazanom povjerenju, a ja ću dati svoj maksimum da opravdam ukazano povjerenje.




Категорија: Херцеговина

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: