Novi rekordi Republike Srpske i BiH za atletičare Leotara | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Novi rekordi Republike Srpske i BiH za atletičare Leotara

Izvor: trebinje live | Datum:13.08.2023.

Na prvenstvu BiH za mlađe juniore učestvovale su po uzrastu za kategoriju mlađe, četiri starije pionirke atletskog kluba Leotar, koje su osvojile pet srebrnih medalja i oborile četiri nova rekorda na nivou BiH i Republike Srpske.

Prvog dana takmičenja, pioniri su osvojili tri srebrne medalje i to Sara Mijanović u trci na 100 metara koja je tek prva godina starijih pionirki, Jovana Kržić u trci na 100 metara sa preponama i štafeta 4x100 metara u sastavu Ena Komnenić, Sara Mijanović, Sara Ratković i Jovana Kržić.

Drugog dan prvenstva, pioniri Leotara su osvojili dvije srebrne medalje i to Jovana Kržić u trci na 400 metara sa preponama, dok su u mješovitoj štafeti 100-200-300-400 metara postavile novi rekord Republike Srpske za mlađe juniore, a pošto su, kao stariji pioniri, postavili novi rekorderkl BiH i Republike Srpske u istoj štafeti samo u svojoj uzrasnoj kategoriji.

Štafetu su trčale Sara Mijanović, Jovana Kržić, Sara Ratković i Ena Komnenić.

Ovo je veliki uspjeh za atletičare Leotara.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: