STRELJAČKI KLUB ''LEOTAR '': Održano kadetsko Prvenstvo RS 2023 | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

STRELJAČKI KLUB ''LEOTAR '': Održano kadetsko Prvenstvo RS 2023

Izvor: OMLADINSKI STRELJAČKI KLUB “ LEOTAR ” - Trebinje | Datum:04.09.2023.

U  nedelju 03.Septembra u Sokocu  je  održano Prvenstvo  kadeta  Republike Srpske u vazdušnom oružju za 2023 godinu - međunarodni program.


Kadetska  ekipa Leotara u disciplini vazdušni pištolj u sastavu  Aleksandar Kraljević , David Pataki  i Stefan Drapić branila je boje Leotara i u Trebinje se vraća sa zlatnom medaljom u pojedinačnoj konkurenciji.


Strelac Leotara Aleksandar Kraljević je u pojedinačnoj konkurenciji sa 349 upucanih krugova osvoio zlatnu medalju ( 89; 89; 82; 89 ) i postao šampion Republike Srpske za 2023 godinu.


U ženskoj konkurenciji u disciplini vazdušni pištolj prvakinja Republike Srpske je Sofija Rakić iz Bijeljinskog kluba TRB.


Za ekipu Leotara u disciplini vazdušna  puška  su nastupili Milan Andrić, Đorđe Mijanović i Stefan Drapić sa zapaženim rezultatom. U disciplini vazdušna puška najbolje rezultate su postigli strelci Geofona iz Teslića.


Prvenstvo su podržali grad Trebinje i Sportsko društvo Leotar. 


„ Zadovoljan sam sa svojim nastupom i sa osvajanjem  zlatne medalja, a rezultat naravno može biti i bolji tako da ima još prostora za napredovanje. 

Prošle godine smo ekipno uzeli zlato i na BH prvenstvu tako da je ovo samo nastavak naših dobrih rezultata.

Pred nama je i dalje trenažno takmičarski period gdje ćemo pokušati da podignemo normu pred Internacionalne nastupe u jesenjem i zimskom dijelu takmičenja“ – komentar je najboljeg takmičara OSK Leotar Aleksandra Kraljevića.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: