Trebinjski kajakaši sjajni i na Međunarodnoj regati '' Savski kej '' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trebinjski kajakaši sjajni i na Međunarodnoj regati '' Savski kej ''

Datum:11.09.2023.

Međunarodna regata "SAVSKI KEJ", održana u Šamcu u nedjelju 10. Septembra 2023., okupila veliki broj veslača kako iz BIH, tako i iz Hrvatske.
Kajak klub "Trebišnjica" je učestvovao sa 10 takmičara koji su svojim nastupom u ukupnom plasmanu osvojili drugo ekipno mjesto. Prvo mjesto je zauzeo klub „Olimpik“ iz Hrvatske, dok se na trećem mjestu se našao klub“ Haris Suljić“ iz Brčkog.


Takmičari Kajak kanu kluba "Trebišnjica" su svojim učešćem na ovom takmičenju još jednom pokazali sjajno umjeće veslanja i osvojili ukupno 14 medalja i to: 4 zlatnih, 9 srebrnih i 1 bronzanu medalju.
Ekipu KK"Trebišnjica" na ovom takmičenju predstavljali su:
Dimitrije Kusalović, Ivona Grubač, Momčilo Ninković, Matija Vico, Ivan Kurtović, Marija Kurtović, Lara Spasojević, Andrej Miš, Davor Glušac i Nikola Janda.
Svi Takmičari su se okitili medaljama, a posebno ističemo uspijeh Marije Kurtović koja je osim u svojoj kategoriji bila i prvak u starijoj kategoriji i tako još jednom pokazala da se radi o vrhunskoj takmičarki (sportisti) koja je i trenutni prvak Srbije u kategoriji pionira.
Nastupom na ovom takmičenju kajakaši sa Trebišnjice su još jednom pokazali da su spremni da se takmiče protiv klubova iz regiona i poniovo opravdali titulu prvaka Bosne i Hercegovine.
Za sam kraj sezone najavljujemo da naši kajakaši pripremaju međunarodnu regatu koja će se održati na Trebišnjici 24. Septembra.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: