Škola sporta nastavlja sa radom | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Škola sporta nastavlja sa radom

Izvor: radio Trebinje | Datum:18.09.2023.

Trebinjska Škola sporta u  ponedjeljak,  25. septembra , u 15 časova, u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić", počinje sedmu sezonu rada sa djecom.

Kako navode, dio djece iz prošle godine nastavlja rad sa trenerima i ove godine, a  prethodnih dana upisalo se oko 20 novih polaznika.

Sljedeće sedmice nastavlja se i rad sa predškolcima u redovnim terminima.

Kao i prethodne godine,  planirano je  da se polaznicima iz osnovnih škola, a neplivačima, obezbjedi bar jednom sedmično obuka plivanja na zatvorenom bazenu, zavisno od broja upisane djece i raspoloživosti termina, u saradnji sa JU "Bazeni" Trebinje.

U Školi sporta ističu da su zadovoljni  dosadašnjim odzivom i obavještavaju roditelje da i dalje mogu da upišu svoje dijete, a treninzi su i ove, kao i prethodnih godina, besplatni.

Do sada je Školu sporta pohađalo preko hiljadu djece školskog i predškolskog uzrasta,  s njima je radilo 13 trenera, uz stalni nadzor fizioterapeuta.

Sve dodatne informacije mogu se  dobiti Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" :

ponedjeljkom od  15:00 do16:00 časova,

utorkom od  15:30 do 16:30 i

subotom od  9:30 do 10:30 časova,

ili na broj telefona: 065/498-599


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: