Futsaleri Zahumlja pobijedili Višegrad | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Futsaleri Zahumlja pobijedili Višegrad

Izvor: Trebinje Live | Datum:12.11.2023.

U 5. kolu Druge lige Republike Srpske u futsalu KMF "Zahumlje" je pobijedilo KMF "Višegrad" iz istoimene opštine sa 8:2 (2:1).

Gledaoci su mogli da vide deset golova, a od toga tri u prvih 20. minuta. Poveo je domaćin golom Ćorovića u petom, a Mićić je izjednačio u 14. minutu. Dva minuta kasnije Milidragović je doveo svoju ekipu u prednost i sa rezultatom 2:1 otišlo se na pauzu.


Tokom drugog poluvremena prvi gol dali su gosti tako da je u 24. minutu na semaforu pisalo 2:2. Od tada pa do kraja utakmice na parketu je postojala samo jedna ekipa, a to je Zahumlje.

Prvo je Cimirot u 27. minutu ponovo doveo Zahumlje u prednost od 3:2, da bi Polić u 30. minutu povećao na 4:2. Nakon toga Cimirot u 32. minutu daje četvrti gol za domaćina. Ognjen Milidragović svojim drugim u 34, trećim 36 i četvrtim golom na utakmici u 40. minutu postavlja konačan rezultat 8:2.

U narednom kolu Trebinjci odlaze u goste KMF "Glasinac" iz Sokoca.

Sportska dvorana "Miloš Mrdić". Gledalaca: 100. Sudije: Dejan Popović i Strahinja Vuković  (Trebinje). Delegat: Bogoljub Ćevriz (Čajniče).

KMF Zahumlje": Tubić, Begenišić, Cimirot, Srđan Andrić, Vico, Đurić, Milidragović, Savo Andrić, Ćorović, V. Ninković, Polić.

KMF "Višegrad": Dučić, Savić, Filipović, D. Ninković, Krsmanović, Ajder, Vukotić, Sarić, Ćaćić, B. Ninković, Batinić, Baranac.


 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: