Gacko postaje centar Futsala u Hercegovini | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Gacko postaje centar Futsala u Hercegovini

Datum:19.11.2023.

Akademija Futsala u Gacku u organizaciji Kluba malog fudbala " Metohija Gacko" zvanično je prozivkom upisane djece počela sa radom .

Trenutno akademiju pohađa 63 djece uzrasta od pet do 15 godina podijeljeni u tri starosne kategorije a posebno je zanimljivo da se prijavilo i 5 djevojčica.

Treninzi će se obavljati u Sportskoj dvorani i fiskulturnoj sali srednje škole a treninge će voditi profesori fizičke kulture Zoran Vidaković , Radovan Glogovac i Čedo Šuković kao i prekljeni fudbaleri Bojan Mrković, Rajko Ćeranič i Jevto Avdalović

Prozivku je izvršio sportski direktor KMF " Metohija Gacko" Dragan Goranović koju je poželio djeci uspješnu sportsku karijeru rekavši da ovaj futsal klub želi da promoviše mlade igrače i da će radu sa mladim kategorijama bit prioritet.

Goranović je najavio da će klub sa svim kategorijama učestvovati na memorijalnom  Božićnom turniru " Mišo Tamindžija "  u Nevesinju koji počinje za mjesec dana.

Ovaj najmlađi sportski kolektiv u Gacku, naglasio je Goranović za samo mjesec dana od osnivanja uspio je da pokrene Akademiju futsala od 63 polaznika , registruje se u FS Republike Srpske, licencira  20 seniorskih igrača , formira respektabilan stručni štab na  čelu sa dokazanim sportskim radnikom Zoranom Vidakovićem što je dokaz da klub ima jasan cilj a to je da Gacko postane centar futsala u Hercegovini.

Predsjednik Upravnog obora KMF "Metohija Gacko" Siniša Šuković izrazio je zadovoljstvo urađenim u predhodnom periodu i da je ambicija kluba razvoj i afirmacija mladih igrača ,kao i da postane stabilan član druge lige RS grupa jug


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: