Zlatni sponzori RK 'Leotar' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Zlatni sponzori RK 'Leotar'

Izvor: HERCEG TV | Datum:21.11.2023.

Dva zlatna sponzora našeg kluba su Elektroprivreda Rebulike Srpske i Grad Trebinje. Elektroprivreda Republike Srpske najveća kompanija u Republici Srpskoj. Nosilac razvoja cijele Republike Srpske, pokazuje da je društveno odgovorna kompanija.


Sponzori bez kojih funkcionisanje kluba ne bi bilo moguće, a samim tim i uspjesi koje poslednjih sezona ostvarujemo. Nemoguće bi bilo zamisliti samo funkcionisanje kluba bez apsolutne podrške samog Grada Trebinja i Elektroprivrede Republike Srpske koji pomažu i ostale sportske kolektive društvene događaje na nivou grada i Hercegovine. Ponosni smo na našeg zlatnog sponzora koji je ove godine najviše izdvojio novčanih sredstava za finansriranje sporta uopšte u Republici Srpskoj.


Hvala ERS i Gradu Trebinju za podršku u organizaciji utakmica EHF Evropskog kupa protiv predstavnika iz Leotnije i Češke Republike.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: