Nema predaje u Češkoj: RK Leotar stigao na revanš meč EHF Evrokupa | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nema predaje u Češkoj: RK Leotar stigao na revanš meč EHF Evrokupa

Izvor: glas srpske | Datum:02.12.2023.

 

 

KARVINA - Rukometaši Leotara biće znatno oslabljeni u revanš meču trećeg kola EHF kupa protiv Karvine. Česi su u prvom meču u Trebinju slavili sa 28:27, a najveći problem za trenera Dragišu Koraćevića su povrede zbog kojih će duel propustiti Vladimir Stanković i Aleksandar Milojević.
 
Česi su u prvom meču stekli minimalnu prednost nakon što su bili odlični u finišu i pokazali da imaju iskustvo iz evropskih mečeva. U Leotaru ističu da će i u revanšu dati svoj maksimum.

- Iako smo značajno oslabljeni u revanš meču, gdje nam nedostaju dva veoma važna igrača iz prve postave Milojević i Stanković, nastojaćemo da i u revanš meču odigramo što bolje. Šteta je što nismo ostvarili povoljniji rezultat u Trebinju, gdje smo imali i plus tri u drugom poluvremenu, ali je ono pokazalo da možemo da igramo protiv ovog veoma kvalitetnog rivala. Zbićemo redove i pokušati da odigramo što bolje na ovom meču pa vidjećemo šta će biti na kraju, sigurno je da se ne predajemo i rasterećeni smo jer smo već ostvarili cilj u Evropi - istakao je golman Miloš Knežević.

Duel Karvina - Leotar igra se u subotu od 18 časova, a meč će suditi Ukrajinci Ruslan Lošak i Anatolij Novikov.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: