Goleada Zahumlja u Bregovima | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Goleada Zahumlja u Bregovima

Izvor: Trebinje Live | Datum:11.12.2023.

U 9. kolu Druge lige Republike Srpske grupa jug KMF "Zahumlje" je u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" slavio protiv ekipe KMF "Radnički" iz Novog Goražda 10:0 (6:0).

Zahumlje je počelo silovito i u trećem i četvrtom minutu viđena su dva gola u mreži gostiju. Oba gola dao je Vidomir Ninković. U sedmom i osmom minutu opet se trese mreža Radničkog, a golove su dali Ristić i Milidragović. Tada se vidjelo da će biti puno golova što je potvrdio Vujović u 11. minutu, a šesti i posljednji gol u prvom poluvremenu u 18. minutu dao je Srđan Andrić.

Tokom drugih 20. minuta viđena su četiri gola, a prvi je bio u 28. minutu, a dao ga je Begenišić. Tri minuta kasnije autogolom Cigale Trebinjci su došli do osmog gola. Svoj treći gol na utakmici Ninković je dao u 32. minutu, a konačan rezultat postavio je Ristić u 39. minutu.

Nakon ove pobjede gužva je na vrhu jer Kalinovik i Zahumlje imaju po 19 bodova, Akademac 18, a Višegrad 17.

U narednom kolu je trebinjski derbi koji će sigurno privući mnogobrojne ljubitelje futsala jer se sastaju rivali Akademac i Zahumlje.

Sportska dvorana "Miloš Mrdić", 100 gledalaca. Sudije: Dušan Berak i Ranko Vulić (oba Trebinje). Treći sudija: Mijat Suvajac (Trebinje). Delegat: Žarko Golijanin (Nevesinje).

KMF "Zahumlje": Tubić, Milidragović, Begenišić, Cimirot, Srđan Andrić, Savo Andrić, Ninković, Vujović, Ristič.

KMF "Radnički": Pljevaljčić, D. Čarapić, Cigale, Đurđević, Janković, M. Čarapić, Petrović, Jagodić, J. Čarapić, Tomić.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: