ERS-u plaketa za doprinos razvoju i podršku sportu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

ERS-u plaketa za doprinos razvoju i podršku sportu

Izvor: HERCEG TV | Datum:12.12.2023.

U Banjaluci je počeo 69. Izbor najboljih sportista Republike Srpske u organizaciji "Glasa Srpske". Prošle godine laureat je bio karatista Pavle Dujaković, a večeras malo poslije 21 časa biće poznat njegov nasljednik i novi sportski vladar Republike Srpske. Plaketu je ove godine dobio i generalni direktor Elektroprivrede Republike Srpske Luka Petrović. 

Ove godine dodijeljene su plakete za doprinos razvoju i podršku sportu koje su pripale kompaniji "m:tel" i "Elektroprivredi Republike Srpske". Nagrade su primili generalni direktori Jelena Trivan i Luka Petrović. Elektroprivreda je pomogla u razvoju i odličnim rezultatima brojnih sportskih kolektiva u Republici Srpskoj, a najsvijetliji primjer je Rukometni klub Leotar iz Trebinja, koji je u posljednjoj sezoni postigao odlične rezultate što ne bi bilo moguće bez podrška prijatelja kluba poput ERS-a. 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: