Svesrpski kup u Lazarevcu: Stević upriličio prijem | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Svesrpski kup u Lazarevcu: Stević upriličio prijem

Datum:24.12.2023.

Bojan Stević, predsjednik Gradske opštine Lazarevac upriličio je prijem za učesnike Svesrpskog kupa za rukometaše i rukometašice, te za delegacije Rukometnog saveza Republike Srpske i Srbije predvođene predsjednikom Marinkom Umičevićem, odnosno generalnim sekretarom Svetozarom Stankovićem.

 


- Srećni smo što smo imali priliku da budemo domaćini i želim svima da se zahvalim i nadam se da Vam je bilo ugodno u našoj sredini. Svesrpski kup je velika stvar za narod sa jedne i sa druge strane Drine i ovo treba i dalje njegovati - riječi su Bojana Stevića čija Opština značajno podržava sport u Lazarevcu.
Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske bio je oduševljenjen organizacijom.
- Srećan sam i zadovoljan što sam u Lazarevcu i moram pohvaliti odličnu organizaciju za koju je zaslužan i gospodin Stević. Sve je bilo na visokom nivou i nemam nijednu zamjerku. Hvala još jednom, a želja nam je da Svesrpski kup podignemo na još veći nivo, da obezbijedimo neke nagrade i da vidimo da se održava u drugom terminu - rekao je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske.
Zahvalnost na prijemu uputio je i predsjednik Rukometnog kluba Leotar Stevan Bekan kao i predsjednik RK Borac m:tel Igor Jovanović i direktor Vladimir Stanković i predstavnici RK Vojvodina.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: