Futsaleri Zahumlja pobijedili u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Futsaleri Zahumlja pobijedili u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva

Izvor: Trebinje Live | Datum:25.12.2023.

U 11. kolu Druge futsal lige grupa jug KMF "Zahumlje" je u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" bio bolji od KMF "Medicinski fakultet" iz Foče 10:2 (5:1). Ovom pobjedom se Trebinjci nakon jesenjeg dijela prvenstva nalaze na trećem mjestu sa 22 boda i gol razlikom 59:29.

Zahumlje je povelo u drugom minutu golom Milorada Cimirota, a u petom minutu svojim četrnaestim golom u prvenstvu Ognjen Milidragović doveo je svoju ekipu u vođstvo 2:0. Vico daje treći, a u osmom minutu viđena su dva gola i to Vujovića i Cimirota tako da je nakon osam minuta na semaforu pisalo 5:0.

Gosti su svoj prvi gol dali u 10. minutu preko Blagojevića. U narednih deset minuta nije bilo golova tako da se na poluvrijeme otišlo sa rezultatom 5:1.

Tokom drugog poluvremena gledaoci su takođe vidjeli šest golova. Trebinjci su poveli autogolom Blagojevića u 23. minutu sa 6:1. Ninković je u 25. minutu dao dva gola za Trebinjce, a Simović jedan za Fočake tako da je u 26. minutu bilo 8:1.

Filip Vujović je svoj drugi gol dao u 31, a konačan rezultat 10:2 postavio je svojim trećim golom u 37. minutu.

Sportska dvorana "Miloš Mrdić" 100 gledalaca. Prvi sudija: Dušan Berak (Trebinje). Drugi sudija: Strahinja Vuković (Trebinje). Delegat: Bogoljub Ćevriz (Čajniče).

KMF "Zahumlje": Tubić, Begenišić, Cimirot, Srđan Andrić, Vico, Milidragović, Savo Andrić, Ninković, Vujović, Ristić.

KMF "Medicinski fakultet": Vilotić, Filipović, Simović, Blagojević, Bokonjić, Perišić, Smiljanić, Drakul.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: