Sedam medalja za atletičare iz Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Sedam medalja za atletičare iz Trebinja

Izvor: Herceg RTV | Datum:26.12.2023.

U nedjelju je atletičari "Leotara" nastupili u većem broju na "Mitingu budućih šampiona" koji organizuje AK "Partizan", inače najmasovniji miting na ovim prostorima, a ostvarili su zapažene rezultate.


U kategoriji starijih cicibanki Una Miš je osvojila zlatnu medalju i pehar u disciplini skok u vis sa novim ličnim rekordom 145cm. Takođe u istoj kategoriji Ana Kraljević je osvojila bronzanu medalju u disciplini skok u dalj sa rezultatom 4,37m.


U kategoriji Mlađih pionirki Srna Danojlić je ostvarila dva nova lična rekorda, i to u trci na 60m sa rezultatom 8.08 i osvojila je zlatnu medalju, i skoku u dalj sa rezultatom 4,19 gdje se okitila bronzanom medaljom.


Sara Mijanović je nastupila za starije pionirke i popravila je lične rekorde u dvije discipline i to u trci na 60m prepone sa rezultatom 8.92 i osvojila zlatnu medalju, dok je u trci na 60m istrčala 7.99 i okitila se srebrnom medaljom.


AK "Leotar" je nastupio sa 15 atletičara u Beogradu na dva dvoranska Mitinga, od kojih je 10 mladih cicibana, što je za njih jedno veliko iskustvo, uz druženje, pjesmu i veselje, a i podršku koju su nesebično pružali jedni drugima dok su se takmičili na tartanu atletske dvorane u Beogradu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: