Nebojša Kapor trener šampiona Gane | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nebojša Kapor trener šampiona Gane

Izvor: radio Trebinje | Datum:28.12.2023.

Mladi trebinjski fudbalski trener Nebojša Kapor u dalekoj Africi, u Gani, ostvaruje odlične rezultate a kako objavljuju vodeći mediji u ovoj afričkoj zemlji juče je imenovan za trenera ekipe Medeama, aktuelnog šampiona Gane.

Kapor je potpisao ugovor do decembra 2024. godine, sa mogućnošću produženja na dvije godine. On će svoju ulogu glavnog trenera i zvanično započeti kada njegova dokumentacija bude završena i odobrena od strane Fudbalskog saveza Gane, saopštio je klub.

Nebojša već ima iskustva u radu Gani koja je ponajbolja u Africi i u dosadašnjoj karijeri radio je sa ekipama Tema Jut i Bečam Junajtedom.

„Veoma sam srećan što sam ovde i što doprinosim uspehu šampiona. Ovo je ambiciozan klub i zadovoljan sam svime što se dešava u ovom klubu“, rekao je Kapor za zvanični sajt kluba.

„Moj prethodnik na klupi je uradio odličan posao. Možemo i borićemo se za trofeje ove sezone. Imamo nekoliko utakmica koje treba da pobijedimo i da se održimo u vrhu tabele. Fudbal je timski rad i nadamo se da ćemo ovaj klub postaviti gdje mu je mjesto-u vrhu“, kaže Kapor za zvanični sajt ekipe Medeama.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: