Hrupjela po navici | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Hrupjela po navici

Izvor: radio Trebinje | Datum:06.01.2024.

Pobjednik Božićnog turnira u malom fudbalu koji je održan u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ kod seniora je ekipa „Hrupjela“, a kod veterana je „DC Lajt sistem“ iz Podgorice.

Hrupjela su nakon neizvjesne utakmice tokom svih 40. minuta minimalnim rezultatom 1:0 pobijedila ekipu KMF „Dekor Iva“ iz Nikšića. Treće mjesto osvojila je ekipa „Stari grad“, koja je bila bolja u izvođenju penala od ekipe „Gorice“, rezultatom 8:6.

Za najboljeg igrača proglašen je Lazar Zečević, a najbolji strijelac Maro Đuraš oba iz pobjedničke ekipe, a najbolji golman je Balša Đurković, nagradu za fer-plej dobila je ekipa „Đim trejda“.

Kod veterana u finalnoj utakmici „DC Lajt sistem“ iz Podgorice je bila bolja od ekipe „Hrupjela“ 3:0. Treće mjesto zauzela je ekipa „Transport Miskin“, koja je bila bolje od ekipe „Fidije“ iz Podgorice, rezultatom 5:3.

Za najboljeg igrača kod veterana proglašen je Darko Boljanović iz ekipe „DC Lajt sistem“, Srđan Pecelj iz ekipe „Hrupjela“ je najbolji golman, a najviše golova dali su Vidomir Ninković iz ekipe „Restoran Drijen“ i Milo Miličković iz pobjedničke ekipe, a ekipa „Fidije“ je dobila nagradu za fer-plej.

Zahvalnice za dugogodišnju podršku turniru uručene su Željku Nikoliću i profesoru Milanku Damjanoviću.

Utakmice su igrane pred punim tribinama. Organizator turnira je Javna ustanova Trebinjesport, a pokrovitelj Grad Trebinje.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: