Natalija Sulaver iz Trebinja osvojila Božićni teniski turnir u Istočnom Sarajevo | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Natalija Sulaver iz Trebinja osvojila Božićni teniski turnir u Istočnom Sarajevo

Izvor: Herceg RTV | Datum:15.01.2024.

Natalija Sulaver iz Trebinja osvojila je tradicionalni Božićni teniski turnir za juniore do 12 godina koji je održan u Istočnom Sarajevu u organizaciji renomiranog teniskog kluba MiM Mepol.


Natalija u svih 6 mečeva grupne i eliminacione faze nije izgubila nijedan jedini gem. Iako ima samo 10 godina postigla je rezultat kao niko ranije.Pored trofeja (pehar,medalja i diploma) Natalija je dobila i vrijednu novčanu naknadu. Tri države BiH , Hrvatska i Crna Gora su imale predstavnike na ovom renomiranom turniru.


Organizacija turnira je bila na vrhunskom nivou, zabavna i domaćinska, te zaslužuje sve pohvale.
Natalija je posebno zahvalna onima koji su podržali njen talenat i napor te joj omogućili da kvalitetno trenira kako u ljetnjim tako i u zimskim uslovima i to bez ikakve novčane nadoknade a to su Grad sunca Trebinje, te POLINO ARENA Herceg Novi, Sutorina.


Slijede zimska državna prvenstva do 12 i do 14 godina, a potom će se Natalija fokusirati na međunarodne teniske turnire do 12 godina koji se održavaju širom Evrope.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: