Mladi trebinjski vaterpolisti na prijemu kod gradonačelnika | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Mladi trebinjski vaterpolisti na prijemu kod gradonačelnika

Izvor: radio trebinje | Datum:16.01.2024.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić priredio je danas prijem za mlade trebinjske vaterpoliste koji su osvojili titulu prvaka BiH i srebrnu medalju na turniru u Pančevu.

Ćurić je rekao da će i u budućnosti pružiti podršku Vaterpolo klubu „Leotar“, ali i svim klubovima iz našeg grada koji ostvaruju dobre rezultate.

„Prilikom izgradnje zatvorenog bazena, naša želja je bila da se ostvaruju ovakvi rezultati, a oni su nadmašili naša očekivanja. Veliko hvala treneru i cijeloj ekipi. Možemo reći da Trebinje trenutno ima najbolje uslove u regionu kada je riječ o zatvorenom i otvorenom bazenu. Što se tiče Gradske uprave Trebinje i energetskog sektora, mi ćemo se potruditi da svi klubovi koji ostvare dobre rezultate, imaju našu punu podršku“, naveo je gradonačelnik Trebinja.

Trener Vaterpolo kluba „Leotar“ Nikola Lješković kaže da je protekla godina za njihov klub bila istorijska.

„Uspjeli smo da osvojimo državno prvenstvo u kategoriji mlađih kadeta, što je nakon 30 godina jedan od najvećih uspjeha za naš vaterpolo. Zahvaljujući ovim ljudima iz Gradske uprave, na čelu sa gradonačelnikom mi danas imamo najbolje uslove za treniranje. Prije par dana smo se vratili sa Međunarodnog turnira u Pančevu, gdje smo postali viceprvaci. Ova generacija kadeta je veoma kvalitetna i oni će sigurno i u narednom periodu ostvariti velike rezultate“, dodao je Lješković.

Kapiten vaterpolista Marko Grgurević je istakao da su veoma zadovoljni uslovima u kojima treniraju.

„Na turniru u Pančevu su učestvovale veoma dobre ekipe iz Republike Srpske, Srbije i Njemačke, mi smo ostvarili tri pobjede, a poraženi smo samo od ekipe 'Tent'. Imamo sve uslove da još više napredujemo u budućnosti“, kaže Grgurević.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: