Počele pripreme fudbalera Leotara: Tatar prvo pojačanje | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Počele pripreme fudbalera Leotara: Tatar prvo pojačanje

Izvor: radio Trebinje | Datum:17.01.2024.

 

Fudbaleri "Leotara" okupili su se danas na stadionu u Policama na prvoj prozivci uoči početka priprema za narednu polusezonu u Prvoj fudbalskoj ligi RS.

Šef stručnog štaba "Leotara" Oleg Ćurić je rekao da će kompletne pripreme, u trajanju od 46 dana, obaviti u Trebinju.

„Planirano je u u prvoj fazi, u prvoj trećini priprema odigramo jednu prijateljsku utakmicu, a generalna proba će biti odigrana protiv ekipe 'Bokelja' iz Kotora“, naveo je Ćurić.

Predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba "Leotar" Rajko Mičeta istakao je da je uprava kluba uložila mnogo napora da obezbjedi sve neophodne uslove za rad kluba u narednom periodu.

„Nadam se da će igrači prepoznati napore uprave i svojim radom i rezultatima napraviti pomak na tabeli“, rekao je Mičeta.

Sportski direktor Fudbalskog kluba "Leotar" Siniša Berdović je izrazio zadovoljstvo radovima na terenu sa vještačkom travom i izrazio nadu da će, sa završetkom tih aktivnosti, rad podingut na još veći nivo.

„Naš cilj je da u proljetnoj polusezoni stvorimo jednu kvalitetnu bazu kako bi u narednom šampionatu ostvarili povratak u Premijer ligu BiH“, naveo je Berdović.

 

 

Članovi Uprave fudbalskog kluba "Leotar" danas su predstavili i prvo pojačanje ekipe za narednu polusezonu. Riječ je o dojučerašnjem fudbaleru ekipe „Goražde“ Kerimu Tataru, koji je nekada igrao i za mostarski „Velež“.

Predviđeno je bilo da fudbaleri "Leotara" danas odrade i prvi trening, ali će kompletna ekipa prisustvovati sahrani nekadašnjeg fudbalera trebinjske ekipe Velibora Aleksića, koji je prije dva dana preminuo.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: