Počele pripreme fudbalera Leotara: Tatar prvo pojačanje | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Počele pripreme fudbalera Leotara: Tatar prvo pojačanje

Izvor: Radio Trebinje | Datum:18.01.2024.

Fudbaleri ’Leotara ’ okupili su se danas na stadionu u Policama na prvoj prozivci uoči početka priprema za narednu polusezonu u Prvoj fudbalskoj ligi RS.

Šef stručnog štaba ’Leotara ’ Oleg Ćurić je rekao da će kompletne pripreme, u trajanju od 46 dana, obaviti u Trebinju.

 ’Planirano je u u prvoj fazi, u prvoj trećini priprema odigramo jednu prijateljsku utakmicu, a generalna proba će biti odigrana protiv ekipe 'Bokelja' iz Kotora ’, naveo je Ćurić.

Predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba ’Leotar ’ Rajko Mičeta istakao je da je uprava kluba uložila mnogo napora da obezbjedi sve neophodne uslove za rad kluba u narednom periodu.

 ’Nadam se da će igrači prepoznati napore uprave i svojim radom i rezultatima napraviti pomak na tabeli ’, rekao je Mičeta.

Sportski direktor Fudbalskog kluba ’Leotar ’ Siniša Berdović je izrazio zadovoljstvo radovima na terenu sa vještačkom travom i izrazio nadu da će, sa završetkom tih aktivnosti, rad podingut na još veći nivo.

 ’Naš cilj je da u proljetnoj polusezoni stvorimo jednu kvalitetnu bazu kako bi u narednom šampionatu ostvarili povratak u Premijer ligu BiH ’, naveo je Berdović.

Članovi Uprave fudbalskog kluba ’Leotar ’ danas su predstavili i prvo pojačanje ekipe za narednu polusezonu. Riječ je o dojučerašnjem fudbaleru ekipe ’Goražde ’ Kerimu Tataru, koji je nekada igrao i za mostarski ’Velež ’.

Predviđeno je bilo da fudbaleri ’Leotara ’ danas odrade i prvi trening, ali će kompletna ekipa prisustvovati sahrani nekadašnjeg fudbalera trebinjske ekipe Velibora Aleksića, koji je prije dva dana preminuo.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: