RK 'Leotar' ponosan na saradnju sa ERS-om | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

RK 'Leotar' ponosan na saradnju sa ERS-om

Izvor: Herceg RTV | Datum:26.01.2024.

 

Ulaganje u sport je ulaganje u našu djecu i budućnost.

Osnovani smo davno 1956. godine i kao klub sa dugogodišnjom tradicijom možemo se pohvaliti da od našeg osnivanja trenutno smo najbrojniji i imamo najviše članova.

U 67 godina dugoj istoriji kluba, ostvarili smo ove godine najbolje rezultate. U BH Telecom Premijer ligi Bosne i Hercegovine zauzeli smo visoko treće mjesto i samim tim se po prvi put u istoriji plasirali na međunarodnu scenu. Nastupaćemo u EHF Evropskoj ligi.
U poslednjih par godina imamo stalnu tendenciju rasta naše Škole rukometa koja trenutno broji oko 120 članova.


Škola rukometa je raspoređena u četiri starosne kategorije; pioniri (2010), mlađi kadeti (2008), kadeti (2006) i mini rukomet (2012) godište. Sve kategorije se takmiče u Omladinskoj ligi Republike Srpske i Omladinskoj ligi Herceg Bosne. U svim omladinskim ligama nastupamo sa mnogo uspjeha i plasirali smo se na završne turnire u svim kategorijama (mini rukomet, pioniri, mlađi kadeti i kadeti), dok Omladinsku ligu Herceg Bosne igramo van konkurencije kako bi naša djeca imala što više utakmice i skupili potrebno iskustvo.
Organizovali smo veoma značajne turnire i završnice takmičenja poput Završnice Kupa Republike Srpske, „Svesrpskog kupa 2022“ na kom smo osvojili visoko drugo mjesto. Dva puta smo zajedno sa kompanijom Swislion Takovo organizovali medjunarodne turnire u Gradu Sunca,na kome su uzimali učešće i evropski prvaci Vardar, Metaloplastika, Borac, i drugi klubovi sa visokom reputacijom. Više puta smo organizovali završnice Omladinske lige Republike Srpske za različite uzrasne kategorije. Poseban projekat u organizaciji našeg Kluba jeste promocija rukometa u Osnovinom školama na teritoriji Grada Trebinja,kroz Mini Bema rukometna liga.

Mnogo je značajnih takmičenja u našoj organizaciji odigrano u Trebinju.Ovo ne bi bilo moguće organizovati bez velike i nesebične pomoći MH „Elektroprivrede Republike Srpske“ MP a.d. Trebinje, koja je odobrila sredstva koja su izuzetno značajna za nastavak rada našeg Kluba. Visina sponzorstva „Elektroprivrede Republike Srpske“ je mnogo veća nego u prethodnim godinama i u mnogome smo zahvalni što uspjehe i „rast“ našeg Kluba podržavaju sa većim izdvajanjima sredstava. Sa ponosom ćemo i u narednoj sezoni nositi vizuelna obilježja ove kompanije čije je sjedište u našem gradu.
Mi smo tim..Leooo


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: