RK ''HERCEGOVINA'': ZAHVALNOST GENERALNOM SPONZORU ELEKTROPRIVREDI RS | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

RK ''HERCEGOVINA'': ZAHVALNOST GENERALNOM SPONZORU ELEKTROPRIVREDI RS

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:29.01.2024.

Rukometni klub „Hercegovina“ u novu kalendarsku godinu i drugi dio sezone u Premijer ligi BiH ulazi sa ozbiljnim planovima i ciljem da nevesinjski klub ostane u elitnom rangu takmičenja.

Pored Opštine Nevesinje koja obezbjeđuje značajna novčana sredstva za funkcionisanje kluba, RK „Hercegovina“ nastavlja i uspješnu saradnju sa generalnim sponzorom MH „Elektroprivreda Republike Srpske“.

„Ova kompanija posljednjih godina pokazuje društvenu odgovornost kroz pomoć i podršku sportskim kolektivima među kojima je i nevesinjski rukometni premijerligaš“, naglašavaju iz RK „Hercegovina“ i podsjećaju da su sa Elektroprivredom RS potpisali profesionalni sponzorski ugovor.

Nevesinjski klub se zahvaljuje menadžmentu Elektroprivrede RS na ukazanom povjerenju.

„Nadamo se da ćemo opravdati povjerenje na sportskom terenu i da ćemo i u budućnosti imati ovakav vid saradnje jer bez podrške sponzora nijedan sportski kolektiv u Nevesinju ne može napraviti ozbiljnu sportsku priču bez obzira koliko talenta i rada unutar kluba imali“, poručili su iz RK „Hercegovina“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: